Propers actes previstos

2014-11-04 19:27

Notificació enviada a totes les persones signants del manifest amb els propers actes promoguts per la Plataforma pel No-Sí o des de plantejaments afins a les idees d'una independència sense Estat.

 

Dijous 6 de novembre de 20 a 22h

Trobada a l'Ateneu Cooperatiu La Base

(c/Hortes 10, Poblesec, BCN)

 

Trobada amb els promotors de la Plataforma pel No-Sí i totes aquelles persones que sentin afinitat amb els plantejaments exposats en el Manifest pel No-Sí. Qui vulgui podrem sopar junts (preus populars) i xerrar de dubtes, experiències, idees, etc. respecte al context actual i com ho estem vivint des de plantejaments llibertaris. Convoquem especialment a aquelles persones que veuen desitjable aprofitar el moment actual per a difondre la idea de la independència sense Estat, ja sigui explicant per què es decantaran per votar No-Sí el 9N o aquelles que simplement volen fer reflexions en base als plantejaments del No-Sí. Intentarem comptar amb la presència d'una càmera per a gravar possibles aportacions (poden ser en forma de cançons, poemes, exposició d'idees i arguments, el que sigui!) i la finalitat seria difondre el material que puguem generar el mateix divendres a través de la nostra web i xarxes socials. Ens agradaria que les diverses persones que tenim quelcom a dir en el moment actual donem la cara i visualitzem la via del No-Sí enmig de la marea de discursos estatistes que imperen per tot arreu.

 

Si no pots venir però tens ganes d'aportar el teu gra de sorra per difondre les idees del No-Sí, pots fer-te una foto amb la papereta del 9N i el teu vot pel No-Sí i difondre-ho per les xarxes socials amb l'etiqueta #9NoSí. També pots enviar-nos vídeos, gravacions, o el que s'escaigui, o difondre-ho tu mateixa per les xarxes i entre amics, companys, familiars...

 

Si vens el dijous, avisa siusplau com a tard el dijous al migdia escrivint a plataforma@no-si.cat

 

14-15-16 de novembre: Monogràfic de la Cooperativa Integral Catalana:

El paradigma de l'autonomia i la independència de Catalunya”.

 

Amb la presència i la participació d'algunes persones promotores de la Plataforma pel No-Sí. Per saber més informació i per les inscripcions podeu veure el següent enllaç: https://cooperativa.cat/14-16-de-novembre-jjaa-el-paradigma-de-lautonomia-i-la-independencia-de-catalunya/. La informació i el material de les jornades s'actualitzarà en els propers dies.

 

Dissabte 29 de novembre a Barcelona

Jornada organitzada pels promotors de la Plataforma pel No-Sí

 

Tindrem l'ocasió de poder escoltar i debatre amb diversos ponents sobre la història popular oculta de Catalunya, sobre noves perspectives en relació a l'alliberament dels territoris i dels pobles, sobre la via de la Independència sense Estat a nivell filosòfic-ideològic i pràctic, entre d'altres qüestions. En els propers dies concretarem tota la informació referent a aquest acte.